Huben

Tel: +4-0264-437.855
Română

Platforma pentru partenerii HUBEN

Huben lanseaza propriul sistem de rezervari online, partenerilor sai.
 

Satisfactia clientilor si a partenerilor.

Pentru noi, satisfactia clientilor ocupă primul loc. Dorim ca fiecare persoana si firma care intra in contact cu noi sa beneficieze de cele mai bune servicii. De aceea ne straduim pentru a asigura cel mai bun suport pentru parteneri si pentru a satisface necesitatile clientului. Suntem convinsi ca veti obtine doar beneficii lucrand cu noi si incheind un parteneriat. Deci, va garantam 100% ca merita ! Daca din diverse motive considerati ca informatiile si serviciile oferite de noi, nu sunt conform asteptarilor, anuntati-ne.

Prestam servicii fara a depasi timpul stabilit.

Pentru fiecare dintre noi, timpul este o problema reala. De aceea promitem ca vom respecta atat timpul de raspuns pentru o solicitare, cat si timpul de calatorie propriu-zis.

Suntem in pas cu ultima tehnologie.

Raspundem noilor provocari, folosind cele mai noi tehnologii pentru transport create de cei de la Mercedes Benz si sistem de rezervari online creat de cei de la Bileteria Srl, iar cu ajutorul Expertului Contabil Rogozan Claudia beneficiem de cele mai bune servicii in contabilitate si legislatie, salarizare si consultanta financiara de la firma ACR Contafisc Srl http://www.acr-contafisc.ro. Consultanta financiara si gestiunea afacerii si a desfacerii este oferita de ACR for YOU Srl www.acrforyou.ro.

Suntem preocupati de confidentialitatea datelor clientilor si partenerilor nostri.

Respectam legislatia pentru politica de confidentialitate, protejand datele de identificare ale clientilor nostri, dar si a informatiilor de calatorie, de pe servere interne sau de pe medii de stocare.

Standarde de cea mai inalta calitate.

Punem accent pe calitate, iar echipa noastra este formata din profesionisti, care sunt in permanenta in pas cu noutatile din domenniu si sunt gata sa faca fata oricarei provocari.

Platforma unica de asistenta pentru clienti.

Va oferim o metoda simpla de a rezerva si emite bilete. La incheierea unui contract de colaborare cu firma noastra, primiti automat un user si o parola, care pot fi folosite ulterior in platforma Huben pentru a va asigura un plus de confort dumneavoastra si clientilor dumneavoastra. Aici puteti selecta ziua calatorie, statia de inbarcare, puteti vizualiza toate informatiile pentru calatorie. Solicitarea ajunge in timp real la noi, sub forma unui tichet, astfel incat vom stii exact cand doreste sa calatoreasca clientul.